Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om Sälen - Högfjället

 

 

Sälen - Högfjället Vinter

- Hvis du er ude efter en virkelig bekvem skiferie, er Högfjället det perfekte skiområde for dig.

 

Skiløbet
På Högfjället er de fleste løjper blå og grønne, så hele familien kan begynde skiferien på toppen, sammen. Er du desuden glad for brede, skønne bakker med plads til store carvingsving, så er dette stedet for dig. 

 

Børnenes Högfjäll. 
For familiens mindste medlemmer findes der et børneområde lige neden for hotellet med flere tallerkenlifte og grønne løjper. Børneområdet byder også på eventyrområdet Knattesvängen med sjove figurer, som man kan køre rundt om og igennem.

 

Högfjället er forbundet med Lindvallen via transportlifte.

Med Ski- og badebussen er det nemt at komme frem og tilbage mellem Lindvallen og de øvrige skiområder i Sälen, og bussen er gratis for alle med SkiPass. 

 

Fakta Högfjället

  • 13 Lifter
  • 1, stol lift
  • 9 Nedfarter
  • 1 Eventyrområde
  • 1 Børneområde
  • Børnepasning

 

 

 

Sålen - Högfjället Sommer 

 

I hele Sälen området er der masser af aktivitetsmuligheder som feks. cykling, vandreturer og fiskeri. 

Der er klatrebane ved Svansjön. 

 

I Sälen er der en varieret 18-hullers golfbane med en fantastisk udsigt over Sälenfjället. En golfoplevelse ud over det sædvanlige!

Golfbanen ligger 500 meter over havets overflade med en fantastisk udsigt over fjeldverdenen. Banen er en kuperet skovbane, der på sin vis kræver stærke ben og præcision, men som på den anden side også giver hver golfrunde lidt ekstra spænding. Banen er åben juni-september.