Garanti


 
Prisgaranti - Hafjell

Vore gæster har prisgaranti på vore egne udlejningshytter. Det betyder, at vore gæster ikke kan finde billigere priser på hytter i samme standardklasse på Hafjell. Vore priser er inklusiv strøm og forbrug. I de hytter hvor der forefindes barneseng og barnestol er det inkl. i prisen. Vore gæster skal selv rengøre hytten/lejligheden ved afrejse, men kan ved booking af hytte/lejlighed bestille slutrengøring. Prisen er forskellig fra hytte til hytte.


Senge garanti - Hafjell
Når Norsk Hytte Udlejning skriver antal senge i prospekt, er sovesofaer og mindre hems ikke indregnet i sengeantallet. Dette er gældende på Hafjell. 

Røgalarmer - Hafjell
Norsk Hytte Udlejning udskifter hvert år i november batterierne i røgalarmerne i vore hytter og lejligheder på Hafjell. I 8 sengs hytter og lejligheder er der mindst 2 alarmer og i vore 14-18 sengs hytter og lejligheder er der mindst 3-5 alarmer.

Rejseforsikring
Vi anbefaler vore gæster at have en rejseforsikring. Det er gæsternes eget ansvar at have en gyldig rejseforsikring i tilfælde af sygdom eller lign. Rejseforsikring kan tegnes her

Rejsegarantifonden
Norsk Hytte Udlejning er medlem af den Danske Rejsegarantifond og har medlemsnr. 2437

Prissætning
Norsk Hytte Udlejning udsender automatisk IT faktura ved booking og tager forbehold for prisfejl.
- vi forholder os til om man handler i god tro eller ond tro (kilde: markedsføringsloven DK)

Snegaranti
Der forefindes snegaranti fra hver destination. Du kan læse om det ved hver destination under heiskort, eller inde på de enkelte destinationers hjemmeside.

Ski-in & ski-out garanti - Hafjell
Ski-in & ski-out betyder at man kan køre på ski fra hytte til alpin bakke uden at skulle gå langt. Der er forskellige opfattelser at ski-in & ski-out, så derfor har Norsk Hytte Udlejning opsat følgende stjerner for hver hytte som kan læses på hvert prospekt.

***** = ski uden for hytten/lejligheden

****   = max 100 meter til løype

***     = ski inn, men ikke ski out

**       = ski out, men ikke ski inn

        = max 200 meter til løype

- Bemærk at Norsk Hytte Udlejning er uden ansvar, hvis der enkelte år er manglende sne på løjper først eller sidst på sæsonen eller der er andre omstændigheder der gør, at der fx kun er ski-in - det kan være skiløb hvor alpinbakken delvis er lukket.


Søg ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer