Hovden


Hovden er en helårsdestination og den største skidestination i det sydlige Norge. Hovden ligger på toppen af Setesdal, og Riksvei 9 fra Kristiansand til Haukeli passerer her. Her bliver du tilbudt en bred vifte af aktiviteter, både vinter og sommer.

VINTER:

Hovden Alpincenter er et moderne skianlæg med totalt 32 løjper,  3 heiser/lifter og 5 slæbelifer fordelt på tre områder. Her findes noget for alle. Familievenligt børneområde, udfordrende løjper og en af Norges bedste terrænparker. Den totale løjpelængde er 34,4 km og den maksimale faldhøjde er 420 meter. Udvidelsen af Breive-området med de vestlige skråninger har gjort Hovden endnu mere attraktivt for såvel gamle som nye gæster.

SOMMER:
Hovden er omgivet af store bjergområder på alle sider. Her inviteres du ud i et dejligt terræn, hvor både store og små kan gå på vandretur. På varme sommerdage er Otra og Hartevatn med Hegni Friluftsområde stedet at være. Badevandstemperaturen kan nå +20 ° C. Ellers holder vandet i Hovden Aqualand altid + 30 ° C. Fiskesøer og floden Otra er kendt for godt ørredfiskeri.

 Søg ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer