Skoleklasser


Åben for booking

 

Allerede nu kan din efterskole eller større gruppe bestille hytter/lejl. hos Norsk Hytte Udlejning. Kontakt os her og hør nærmere om jeres skiferie.


Efterskoler / større grupper

Norsk Hytte Udlejning har udviklet et alle tiders skolekoncept med plads til 500 elever på Hafjell, omkring 300 elever på Kvitfjell,  og 400 på Skeikampen om ugen. Send en mail og få tilbud på netop din skole - både sommer og vinter.

 

Med 700 sengepladser på Hafjell, hvoraf 500 sengepladser er velegnet til skolegrupper, kan Norsk Hytte Udlejning klare flere skolegrupper i samme uge. På Hafjell bor eleverne i enkelthytter og skal lave mad i hytterne, da der ikke er fælleskøkken.

 

Kvitfjell

På Kvitfjell kan vi sende op til 300 elever om ugen. Her bor eleverne i lejligheder og skal lave mad i lejlighederne. Der er mulighed for adgang til fællesrum.

 

Skeikampen

På Skeikampen har vi plads til 400 elever om ugen. Eleverne bor i lejligheder og skal også lave mad i disse. Der er mulighed for adgang til fællesrum.

 

Beitostølen

På Beitostølen er der plads til 500 elever om ugen. På Beitostølen bor eleverne i hytter og lejligheder tæt på alpinbakken.

 

Skolepriser på skileje, heiskort og skiskole.

Indhent tilbud på heiskort, skileje og skiskole og ønsker man andre vinteraktiviteter end ski, er dette også muligt på både Hafjell og Kvitfjell.

Læs om vore promotionture her.

 

Kontakt 

 

Norsk Hytte Udlejning udarbejder færdige rejseplaner og inden for få dage har skolen et færdigt tilbud på den årlige skirejse. send mail til post@nhu.dk 


 

 

    

 


   


   
   
  
 


Søk ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer