Gaustablikk - Gaustablikk Fjellresort


 

Gaustablikk Fjellresort – en klassiker i den norske bjergverden

 

Da legenden Olav Svartdal åbnede sit hotel Gaustablikk Høyfjellshotell i 1970, var det også starten på en ny destination og en ny æra i den norske bjergverden. Olav Svartdal havde været skiløber i Klippiga-bjerget og med startkapital fra at have arbejdet som Kirk Douglas'stuntmand i filmen The Heroes of Telemark, grundlagde han sit hotel baseret på en unik vision om gæstfrihed.

 

Inden dette års vintersæson 21/22 gennemgår Gaustablikk en ambitiøs renovering. Madhaller, festsale, lobby og fællesarealer får en ordentlig ansigtsløftning med et tidløst udtryk, nordisk design og materialevalg af høj kvalitet.

 

Stadig i dag er Gaustablikk en oplevelse. Her bor du komfortabelt i hyggelige værelser, familieværelser og suiter med fri adgang til hotellets faciliteter, såsom et wellness-område, bar og restaurant.

 

Et hotel med børnevenlige aktiviteter
For børn og familier er der et godt udvalg af aktiviteter til aftener og dage med hårdt vejr. Der er bordtennisborde, shuffleboards, poolområde og brætspil.

Bad og afslapning langs pisterne
Efter en dag ude i kulden er det dejligt at slappe af med et bad og jacuzzi. Velværeavdelingen på Gaustablikk Høyfjellshotell er inkluderet for hotellets gæster, men er også åben for andre besøgende mod et mindre gebyr. Her nyder du poolområdet, jacuzzien og saunaen.

Flydende sauna på Kvitåvatn
Gå ikke glip af at booke de flytende badstuene på Kvitåvatn. Der sidder du i saunaen med udsigt over Gaustatoppen og nyder varmen, før du hopper ned i bjergvandet blandt isflak og sne. En mindeværdig oplevelse!

 

Gratis WIFI i hele hotellet.

Der tilbydes gratis privat parkering på stedet.

 

Velkommen til gode oplevelser.                                                  

   

 

Kontakt vore rejsekonsulenter 

pr. mail post@nhu.dk el. tlf.: (+45) 96 17 01 11.

for priser eller bestilling.

De hjælper gerne med at finde det helt rigtige ophold til dig.