Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om Åre

 

Åre Vinter

 

Åre byder på en unik kombination af skiløb og underholdning i Nordeuropas mest hyggelige og trendy fjeldby. Her finder du en international atmosfære med mange udenlandske besøgende.

 

En by for skientusiaster
Allerede på lang afstand kan man se Åreskutan, der tårner sig op mod himlen, de velkendte pister fra utallige World Cup-konkurrencer og kabineliftens majestætiske pæle, alt sammen indrammet af de spidse Sylan-fjelde og Renfjället i baggrunden.

 

Bjergenes højeste punkt ligger mere end én kilometer over byens centrum og byder på Nordeuropas største faldhøjde. Eventyreren kan virkelig få sin lyst styret med heli-skiing, uendelige muligheder for topture og udfordrende offpiste blot et stenkast fra pisterne. For dem, der ønsker fred og ro, findes der lange ture med guide, kilometerlange bølgende pister og hyggelige restauranter på bakken, som egner sig perfekt til en lang frokost.  Du skal ikke blive forbavset, hvis du pludselig støder på et rensdyr, mens du kører ned ad de lange pister.

 

Hvis du besøger Åre i løbet af vinterens mørke måneder, kan du nyde godt af aftenskiløb med belysning i World Cup-klassen, og med en smule held kan du opleve det magiske nordlys som en ekstra bonus. 

 

Når vi kommer til foråret, byder Åre på lange dage på skibakken med en sol, der først går ned lang tid efter, after-ski-bandets sidste toner er klinget af.

 

Fakta Åre

  • 42 Lifter
  • 6 stol lifte
  • 89 Nedfarter
  • 890 m Højdeforskel
  • 2 Parker
  • 1 Skicrossbane
  • Børneområde

Sort pist 7 Rød pist 30 Blå piste 34 Grøn pist 18

 


 

 

Åre sommer 

 

I løbet af sommeren er der masser at opleve i Åre.

Her er vandreture, cykling, Zipline og meget mere. 

I midsommerweekenden (21-23 juni) åbnes dørene offiicielt til Åre Bike Park downhill og crosscountry.

 

Men fra starten af juni til begyndelsen af oktober kører nogle af liftene for dem, der gerne vil cykle eller vandre.