Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om Tjörnbro Arena

 

Oplev et hyggeligt ophold på Tjörnbro Arena, med komfortabel indkvartering i en lejlighed for op til 6 personer.

 

Tjörnbro Arena er den perfekte base for dem, der ønsker at gå på opdagelse. Nærheden til naturen, storbyen og eventyret giver dig fuld frihed.

På området er der legepladsen, en gratis digital quizrunde og et legeskur med udendørs spil.

 

Om sommeren er den opvarmede pool åben.

For at se alle vores aktiviteter og aktører, se under Aktiviteter.


Tjörnbro Arena, med havet og naturen som nærmeste nabo, og kun 30 minutter fra Gøteborg, er Tjörnbro Arena for dem, der ønsker at opdage.

 

Historie:

I 2022 overtog Invest Group Tjörnbro Park med ambitionen om at skabe en helt ny arena i Bohuslän til træning, udendørs og afslapning. Eliter, entusiaster, begyndere og eventyrere, store som små, her er plads til alle.

Etape 1 afsluttet, og de åbnede i sommeren 2023. Deres anlæg er stadig under udvikling, ideer fødes og realiseres, her sker noget nyt hver dag.

Målet er egentlig aldrig at blive rigtig "færdig". De vil være den rullende bølge, den rullende torden og træet, der hele tiden sætter nye grene ud.

 

Porten til Bohuslän
 

Arenaen breder sig ved foden af ​​den ikoniske Tjörnbron. En base camp, et knudepunkt, et springbræt til alle kystbandets eventyr.

Udforsk det omkringliggende område med Skärhamn, Pater Noster, Klädesholmen, Mollösund og Kärringön. Eller tag en dagstur til Smögenbryggan, Grebbestad, Fjällbacka og Koster, alle inden for rækkevidde.

For dem, der vil have storbyens puls, er der kun 35 minutter til Göteborg med Liseberg, Universeum, Nordstan og Botanisk Have.