Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om Gålå


 

 

Gålå - vinter

 

Gålå ligger på et fjeldplateau 930 meter over havets overflade med storslået udsigt over Jotunheimen, Rondane og Ringebufjellet. Området er specielt kendt som et fantastisk familievenligt vintersportssted.

Gålå har en af Norges og verdens fineste langrendsområder. Gålå ligger oppe på fjeldet, med Gålåvandet 770 meter over havets overflade, som det laveste punkt. Dette gør at snekvaliteten på Gålå altid vil være blandt den bedste du kan finde i Norge.
På Gålå præparerer Gålå Turløyper daglig de lokale langrendsløjper, som er på hele 230 km. 

 

Gålå ligger på samme fjellplateau som Skeikampen, Kvitfjell og Fefor som også har deres ejet netværk af langrendsløjper. Til sammen danner dette et stort netværk med i alt 650 km langrendsløjper.


Når du står på langrend på Gålå vil du ikke bare opleve flotte langrendsløjper, men også en flot natur og en storslået udsigt over både Jotunheimen og Rondane nationalpark.

På dage med lidt vind kan du vælge en tur omkring Gålåvandet, hvor du går i læ for vinden i mellem træerne.

 

De fleste af stierne er venlige for familier og nybegyndere, og med god plads og sjove nedkørsler for de fleste mestre.

 

Når det bliver mørkt om aftenen, og du endnu ikke har fået nok, så er der lys i Blåbærfjell hver onsdag og fredag fra kl. 17.00-20.00. Lysløjpen som ligger ovenfor hytterne ved skistadion, som er en flot konkurrenceløjpe med lidt mere udfordring.

Den er lavet i dobbelt bredde med plads til skøjteløb i midten, så der er plads til alle.

 

Fakta - Langrend

  • Totale km 230 km
  • Høyfjellsløyper 200 km
  • Skogsløyper 30 km
  • Belyste løyper 5 km
  • Høyest beliggenhet 1500 m.o.h

 

 

Gålå Sommmer 

 

Sommer på Gålå indbyder til smukke vandreture i betagende natur enten til fods eller på cykel.
Der ud over findes aktiviteter som fiskeri med garn, kano, elgsafari, frisbeegolf, klatring, paintball, ridning, minigolf, tennis, svømning mm.

Gålå er også stedet hvor Peer Gynt spillet opføres i naturskønne omgivelser ved Gålåvandet. 


På Gålå er der 2 hoteller, 2 caféer og en velassorteret butik med stort udvalg i både dagligvarer, beklædning og sports- og fritidsartikler.