Vrådal


Et ski-paradis for nybegjynnere og børnefamilier

Uanset om du kommer for at holde vinterferie, slappe af efter en lang arbejdsuge, lære dine børn at stå på ski eller at have det sjovt med kælke, så har Vrådal noget at tilbyde. På Vrådal Panorama Skicenter kan hele familien være med! Skisentret byter på pister i alle sværhedsgrader, 8 personers stolelift, 4 skilifte og et dejligt børneområde med transportbån, så børnenetrygt kan lære at stå på ski. Alle børn fra 0 til 6 år kører gratis i anlægget ! Præparerede langrendsløjper er beliggende både ved Skisenteret og  andre steder i Vrådal.

 

 
Fakta om skiferie på Gaustablikk/Gaustatoppen
Pister
Lifte
Beliggenhed
9 grønne 4 slæbelifte 262 - 735 m.o.h.
5 blå 1 stolelifte 211 km. fra Oslo
1 røde - kabinelifte  
3 sorte 3 transportbånd
Langrend
18 i alt   /børnelifte 40 km.

 

Vinteren er mere end bare skiløb i Vrådal, her kan du køre på slæder eller slappe af med en gang massage i Albies Wellness.

 


Sommer 

Vrådal ligger i et smukt område nær indsøen Nisser og byder på mange aktiviteter for hele familien. Hvad med en kanotur eller en cykeltur langs maleriske grusveje? Et besøg på golfbanen eller en tur med veteranbåden M / S Fram? Ved Skisenteret er der en stor legeplads med hoppepude, gynger, legehus og klatrestativ. Lige udenfor ligger skate-parken.


Strandene ved Nisser er lavet til de mindste. Der er fint hvidt sand og lavt vand. Tag familien med på en picnic til grillpladsen på en af øerne. Til fods kan man enten gå i skoven eller i bjergene.Søk ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer