Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om Sälen - Lindvallen

 

Lindvallen Vinter

- det perfekte skiområde for dig, som rejser med børn i alle aldre. 

 

I Lindvallen findes et af Europas største sammenhængende børneområder, Valleberget, hvor de fleste tallerkenlifter med tilhørende løjper giver den perfekte start på enhver nybegynders skikarriere. Ud over Valleberget byder Lindvallen på yderligere to børneområder og eventyrområdet Valletorget. Her er også børnepasning og barnevognspasning. 

 

Skiløbet

Lindvallen er helt ideel for dig, som kan lide store, skønne carvingsving, da en stor del af nedfarten er bred og tilpas stejl. Ønsker du et mere udfordrende skiløb, skal du starte fra Söderåstorget og liften Express 303. Her finder du to af Lindvallens sorte løjper og tilmed SkiStar Sälens største faldhøjde på 303 meter. 

 

I Lindvallen finder du også en af Sveriges absolut bedste parker. Parken rummer bokse, rails og hop i forskellige sværhedsgrader og er populære blandt alle, både gamle og unge, og nybegyndere og erfarne. 

 

Lindvallen er koblet sammen med Högfjället via transportlifte, og

tilsammen udgør de Lindvallen-Högfjällets skiområde. Med Ski & Badebussen kommer du nemt rundt mellem Lindvallen og Sälens øvrige skiområder. Bussen er gratis, når du har SkiPass.

 

Fakta Lindvallen

  • 42 Lifter
  • 3, stol lifte
  • 42 Nedfarter
  • 1 Park
  • 1 Eventyrområde
  • 3 Børneområde

 

 

Lindvallen Sommer

 

Når du oplever Sälen fra cyklen, får du en helt ny side at fjeldet at se.

Alle kan cykle på deres eget niveau, da banerne og strækningerne er bygget til både eksperter og nybegyndere, med terræn eller plan overflade samt for store og for små.

Sälen Bike Park ligger på Gustavbacken. Cyklen tager du med dig op i liften. Her er stier for børn, nybegyndere og dem, der er på udkig efter større udfordringer.

 

I SkiStarshop på Gustavtorget kan du om sommeren leje alt fra cykler til beskyttelsesudstyr eller indlevere din cykel til service.

 

I Lindvallens Fäbod kan hele familien have det sjovt sammen og nyde de hyggelige aktiviteter. I Fäbod-området finder du både heste, grise, kaniner og ikke mindst de meget nysgerrige geder. Her er også en lille cafe. 

 

Sker det, at der er en dag med dårligt vejr kan der trækkes indendørs i Experium, hvor der er mulighed for at bowle eller besøge eventyrbadet. Her er vandrutsjebaner, bølger, udendørs pool, boblebade, indendørs surfing på FlowRider® og meget mere.