Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om Sälen - Hundfjället

 

Sälen - Hundfjället vinter 

 

- På Hundfjället findes der bakker for enhver smag, fra den stejle Väggen til børnenes favorit Trollskogen.

 

Skiløbet 
Hundfjället byder på herligt skiløb i alle retninger og på alle niveauer. Det helt særlige ved Hundfjället er, at hele familien uden problemer kan tage stoleliften E8'eren op til toppen, da der udgår både sorte, blå og grønne løjper herfra.

 

Väggen, en af Sveriges stejleste præparerede pister, kan du komme frem til enten fra toppen eller via Väggenliften, og er du mere til lange, skønne carvingbakker, findes de i områderne omkring Långliftarna og Lavenliften. 

 

Hundfjället er forbundet med Tandådalen via transportlifte og med Ski- og badebussen er det nemt at komme frem og tilbage mellem Hundfjället og de øvrige skiområder i Sälen, og bussen er gratis for alle med SkiPass.

 

Hundfjället for børn

Hundfjället er et sandt paradis for familier med mindre børn. Ved børneområdet Trollbäckstorget finder man Sälens længste rullebånd, langsomme tallerkenlifte og de skønneste grønne løjper. I direkte tilknytning dertil er der grillpladser, toiletter og SkiStarshop med skiudlejning. Lige ved siden af ligger Valles snelekis med børne- og barnevognspasning og masser af sjov i det fri. 

I den ældgamle Trollskogen bor der levende trolde, og her er det både spændende og sjovt at løbe på ski. Trollskogen er udstyret med LED-belysning, så et besøg efter mørkets frembrud skal bare opleves.

 

Fakta Hundfjället

  • 22 Lifter
  • 2 stole lifter
  • 22 Nedfarter
  • 1 Eventyrområde
  • 1 Børneområde
  • Børnepasning

Sort pist 4 Rød pist 9 Blå piste 4 Grøn pist 5

 


 

 

Sälen - Hundfjället sommer 

 

Trollskogen i Hundfjället er det perfekte udflugtsmål for hele familien.

I Trollskogenn bor Sälens trolde. De spiller og synger hver dag, også i løbet af sommer- og efterårssæsonen.

Medbring kaffe, og tag hele familien med på en lettere vandretur op gennem den gamle urskov, hvor trolden bor.

Trollskogen består af flere forskellige dele: Trollskogen, Tandtrollskogen, Trollens Fäbod, køretøjsparken, børnenes skulpturpark og naturhusene.