Stöten


 

I dag er Stöten et komplet skianlæg, som er stor nok til at tilbringe hele sin skiferie på. Her finder du alt hvad du behøver. Hytter, restauranter, skiskole, aktiviteter, bad og spa, ski shop, konferencefaciliteter. Og selvfølgelig pister for både de som elsker Alperne og de som aldrig har stået på ski før.  

 

Skiløbet

Stöten er det nordligste skianlæg i Sälenfjellet, og har også den højeste fjeldhøjde, på 370 meter. Dette giver en storslået udsigt ud over flere svenske og norske fjelde. I Her findes der pister som passer til alle skiløbere. Alt fra meget lette, grønne pister til udfordrende, sorte pister.

 

For dig som vil begive dig ud på langrend findes der 45 kilometer langrendsspor, for både klassisk og skate, heraf 3 kilometer belyste spor.

 

På fjeldets venstre side ved soltorget, ligger børneområdet Vargy's Skiland. Her kan du som nybegynder kan lærer at stå på ski i dit eget tempo, uden at bekymre dig om lange liftkøer. I midten af fjeldet finder du Stötens hjerte, Stötentorget. Det er her de fleste aktiviteter og events finder sted. På fjeldets højre side, på skitorvet, finder du Sälens bedste skiområde. Pisterne her er for dig som er lidt mere rutineret på ski, og som søger fart og udfordring. 

 

Fakta Stöten

47 Nedfarter

19 Lifter
2 stol lifte
370 m Højdeforskel
Flere Snowparker
1 Skicrossbaner
7 EventyrbanerSøk ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer