Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om Vemdalen - Vemdalsskalet

 

 

Vemdalsskalet vinter

 

Vemdalsskalet er en malerisk fjeldby med sportsbutikker og restauranter, alt centreret omkring Skalets torv. Her kan du stå på ski på to fjelde, og hurtige og behagelige ekspreslifte tager dig med til toppen.

 

Indkvartering i Vemdalsskalet

I Vemdalsskalet bor du nemt og bekvemt lige ved pisterne, i veludstyrede hytter og lejligheder eller på Hovde-hotellet, et moderne fjeldpensionat midt på Skalets torv.

 

 

 

 

 

 

 

Skiløb

Skiområdet strækker sig over to fjelde, og nybyggede ekspreslifte på begge sikrer, at du hurtigt kan komme frem og tilbage.

Her er både flade, grønne skiløjper og udfordrende sorte. 

 

 

Børneområde

Børneområdet er beliggende på Skalets torv. Her er Skalet Express, en stolelift specielt designet til børn og begyndere. I børneområdet er der også tallerkenlifte, et rullebånd med håndtag, flere nemme skibakker og en slædebakke. I bunden af børneområdet ligger Valles hytte. De tilbyder børnepasning og indendørsaktiviteter for yngre børn.

 

Faciliteter i området: Varmestue, toilet, restaurant, grillplads, kælkebakke

 


 

 

Vemdalsskalet sommer 

 

I nærheden af indkvarteringsmulighederne er der vandrestier, cykelstier, fiskeri, to golfbaner og meget mere.

Med bil kan alt dette nås inden for ca. 20 min.

 

I Vemdalsskalet er der også et supermarked, en stor sportsforretning med cykeludlejning samt en butik med brugskunst og interiør, som helt sikkert er et besøg værd. 

I området er der også flere restauranter og caféer, som holder åbent til frokost.