Dr. Holms Hotel


Placering
Dr. Holms Hotel ligger pragtfuldt i centrum af Geilo midt mellem Oslo og Bergen. Om sommeren er Geilo en perle med højfjeldet som nærmeste nabo – om vinteren, et eldorado for skiglade. Hotellet ligger i nærheden af Geilo Skiheiser og Geilo Aktivitetssenter. 

Danskere har bl.a. kunne stifte bekendtskab med det historiske hotel i de populære danske børnefilm “Far til fire – i sneen” og “Min søster børn – i sneen”. 


Faciliteter
Hotellets unika er stemning og historie. Der er flot restaurant med lækkert mad og en hyggelig salon med bar. Spaafdeling, som er den eneste Shiseido Spa i Norden. Svømmebassin, boblebad inde og ude, tyrkisk dampbad og sauna findes samt træningsrum. Derudover findes vinkælder, bibliotek, pub, skibar, café lobby, Bowl & Dine samt en kursus- og konferenceafdeling. Der føres en røgfripolitik på stedet.

 

Værelser
Hotellet rummer 126 værelser fordelt på to stilarter, den historiske med engelsk romantisk og den moderne med minimalistisk stil. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, Pay-TV og kabel-TV, trådløst internet. Derudover er der mulighed for roomservice alle dage mellem kl. 8 - 22. 
 


        

 

 

 

Reception Skibar Café

Restaurant

Jacuzzi

WellnessKontakt vore rejsekonsulenter

pr. mail post@nhu.dk el. tlf.: (+45) 96 17 01 11.