Vestlia Resort
 

Placering
Vestlia Resort ligger i Geilo lige ud til Geilolia Skisenter og Geilo aktivitetssenter.


Faciliteter
Hotellet lægger vægt på ski, spa og golf. Der er eksklusivt spa- og fitnesscenter på 1000 kvm, egen golfbane, moderne konferencecenter, hyggelig restaurant, bar og en flot sal samt legeland.
8 nye bowlingbaner står klar 1. februar.

Det nybyggede 750 kvm store badeland med 85 meter lamg rutchebane står klart i slutningen af december. Der er fri adgang for pensionsgæster til den almindelige badeafdeling, mens spaafdelingen kun må benyttes af personer over 16 år og er mod betaling. 


Værelser
Hotellet tilbyder fire værelsestyper; standard dobbeltværelser, superior dobbeltværelser, suiter og penthouse lejligheder.

Standardværelserne både enkelt og dobbelt har WC og bad, gratis WI-FI og mange af dem har også balkon.

Superior dobbeltværelserne har skrivebord, siddegruppe, TV, gratis Wi-Fi samt WC og bad. De fleste værelser har terrasse eller fransk balkon. Mange af værelserne kan laves til familieværelser med sovesofa.

Suiterne har ligeledes skrivebord, siddegruppe, TV og gratis Wi-Fi. De fleste værelser har terrasse eller fransk balkon. Der er 1 soveværelse, stue, køkken og bad. Der er mulighed for at tilkøb connecting  dobbeltværelse til suiten, hvis der ønskes mere plads.

Penthouse *Priser fra 62.790,- pr. uge

Hotellet råder over tre penthouse lejligheder med konferencemuligheder. 

“Hamsun” er 200 kvm., har tre soveværelser – alle med eget WC og bad, fælles sauna, stue, spisestue, køkken og to store terrasser.  

“Victoria” er 150 kvm., fordelt på fire soveværelser, to WC og bad, fælles sauna, stue med pejs, TV, spisestue, køkken og terrasse.  

“August” er 150 kvm., med fire soveværelser – alle med eget WC og bad, fælles sauna, stue med pejs, TV, spisestue, køkken og terrasse.

Der er elevator fra alle etager direkte ned til spa- og fitnesscentret.  

 

    

 

Superior dobbeltværelse Suite Penthouse

Spa

Kai Fjell salen

Jægerbaren

 

Kontakt vore rejsekonsulenter 

pr. mail post@nhu.dk el. tlf.: (+45) 96 17 01 11.

for priser eller bestilling.

 

De hjælper gerne med at finde det helt rigtige ophold til dig.