Hurtigruten

Om HurtigrutenSiden 1893 har Hurtigruten sejlet langs Norges kyst og i polare farvande – og det gør den fortsat. Hurtigruten tilføjer stadig nye udflugter og sejler ind i nye fjorde på rejserne langs Norges uendeligt smukke kyst, hvor 22 af de 34 havne, den besøger, ligger nord for Polarcirklen!


Betegnelsen ”Verdens smukkeste sørejse” bliver ofte brugt til at beskrive Hurtigrutens traditionelle rejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage. Skibene sejler gennem majestætiske fjorde og besøger afsidesliggende, små havne, hvor større skibe ikke kan komme ind. Det er en fantastisk måde at opleve Norge på!

En af Hurtigrutens kerneværdier er ansvar og bæredygtighed. Det betyder, at vi handler lokalt, respekterer traditioner og værdsætter samarbejdet med de samfund, der tager imod vores gæster.

Mange af de steder, Hurtigruten besøger, er regioner, hvor natur, mennesker og dyreliv er helt unikt. Hurtigruten er stolt over den forpligtelse den har indgået for at bevare disse naturlige underværker i al deres uberørte skønhed.