Leiebetingelser1) Hvad koster ferien ?
Priserne for leje af feriebolig/hotel er angivet i danske kroner og gælder for det opgivne antal personer i det ønskede tidsrum. Priserne er inkl. elforbrug og vand medmindre andet er anført.
På alle bookinger pålægges et bookinggebyr på DKK 95,-

2) Deltagerantal
Ferieboligen må ikke være beboet af flere personer end det person antal, der er anført www.norskhytteudlejning.dk  eller det anførte person antal på bekræftelsen/lejekontrakten.

3) Bestilling/betaling
Kontraktforholdet mellem gæsten og Norsk Hytte Udlejning er bindende fra bestillingen.
Den bookingansvarlige skal være fyldt 25 år ved bestilling af ophold på Hafjell. På andre destinationer venligst kontakt Norsk Hytte Udlejning da aldersgrænsen kan variere.

Depositum er på 25 % af lejebeløbet, dog minimum kr. 1500,- pr. hytte/lejlighed/hotelophold.
Depositum opkræves ved online bestilling eller ved modtagelse af bekræftelse som sendes pr. mail eller post.

Restbeløb indbetales senest 55 dage før ankomst.

Dog indbetales restbeløbet senest 95 dage før ankomst, på følgende destinationer på hytter/lejligheder over 13 personer.

Destinationerne er Trysil, Hemsedal, Åre, Vemdalen samt Sälen ( Lindvallen, Tandådalen, Högfjället og Hundfjället. )

Ved bestilling mindre end 55 dage før ankomst indbetales hele rejsens pris ved bestilling.

Dog indbetales hele rejsens pris senest 95 dage før ankomst, på følgende destinationer på hytter/lejligheder over 13 personer.

Destinationerne er Trysil, Hemsedal, Åre, Vemdalen samt Sälen ( Lindvallen, Tandådalen, Högfjället og Hundfjället. )


4) Betaling                                                                                        
Betaling kan ske på følgende måder:

 

1. Via online betaling (Dankort, Visa kort, MasterCard, Maestro card – se kort på website)

Vi hæver beløbet på dit betalingskort, når din bestilling/booking er gået igennem


2. Manuel faktura tilsendes på mail efter booking og betales via netbank – DKK 150,- i bookinggebyr.
 
Betaling kan også ske ved indbetaling til vores bankkonto enten i Norge eller Danmark (se på www.norskhytteudlejning.dk under kontakt).
 
Ved betaling af depositum eller hele rejsens pris, accepteres samtidig Norsk Hytte Udlejnings lejebetingelser.
Er restbeløbet ikke indbetalt rettidigt, har Norsk Hytte Udlejning ret til at annullere bestillingen. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling.

5) Afbestilling
Ved afbestilling af hytter/lejligheder/hotel gælder følgende regler:                                    

Afbestillingen betragtes som foretaget den dag, Norsk Hytte Udlejning har modtaget skriftlig meddelelse herom.

 

 

Ved afbestilling fra bestillingstidspunkt og indtil 55 dage før ankomst, dog 95 dage før ankomst på disse destinationer; Trysil, Hemsedal, Åre, Vemdalen samt Sälen ( Lindvallen, Tandådalen, Högfjället og Hundfjället ) mister man hele depositummet.

 


Ved afbestilling mindre end 55 dage før ankomst, dog 95 dage før ankomst på disse destinationer; Trysil, Hemsedal, Åre, Vemdalen samt Sälen ( Lindvallen, Tandådalen, Högfjället og Hundfjället, hæfter gæsten 100% for booking, således mistes både depositum og restbeløb ved evt. afbestilling inden for dette tidsrum. 


 
6) Ændring af hytteophold og Force Majeure
I tilfælde af, at lejet hotel/hytte/lejlighed bliver solgt, der har været brand, alvorlige vandskader eller andre skader som gør hotel/hytte/lejlighed ubeboelig, forbeholder Norsk Hytte Udlejning sig retten til at flytte vore gæster til en lignende hytte/lejlighed i samme område uden meromkostninger på hytte for gæsterne. Er det ikke muligt, betaler Norsk Hytte Udlejning det indbetalte beløb på lejet hotel/hytte/lejlighed tilbage til gæsten.
 
Særligt opmærksom skal gæster være hvis man booker hytte/lejligheder mere end 1 år frem i tid – specielt med hytter/lejligheder over 8 senge.
 
Norsk Hytte Udlejning kan ikke gøres økonomisk ansvarlig for force majeure (katastrofe, strejke, brand, optøjer, vejrforhold, storm og lignende) og udefrakommende forhold som vi ikke selv bestemmer over.

7) Rejse-og Afbestillingsforsikring
Forsikringerne kan tegnes samtidig med reservation af feriebolig. Forsikringerne tegnes hos Europæiske Rejseforsikring og præmien kan læses på Europæiske Rejseforsikrings banner, som findes på www.norskhytteudlejning.dk/rejseforsikring.

8) Lejeperiode
Ferieboligen er som regel til rådighed på ankomstdagen fra kl. 16.00 eller 17.00 til afrejsedagen kl. 11.00. Eventuelle afvigelser fremgår af lejekontrakten. Hvis efterfølgende gæster først skal med færge senere på dagen, er der på nogle få destinationer mulighed for at kunne blive i hytten/lejligheden til et senere aftalt tidspunkt. Det samme er gældende hvis hytten/lejligheden er ledig før kl. 16.00 på ankomstdagen, dog kun efter nærmere aftale.

 

9) Bomkort
I nogle tilfælde må vejbom passeres for at komme til hytten/lejligheden. I udgangspunktet inkluderer lejeprisen ikke bomkort, og det må påregnes, at passage gennem bom sker for egen regning.


10) Inventar og udstyr 
Ferieboligen er udstyret med køkkengrej, dyner/vattæpper og hovedpuder. Med mindre andet er angivet i beskrivelsen, er alle ferieboliger el opvarmet. Hvor der findes pejs/brændeovn kan brænde købes i området, ved booking eller ankomst.
 
11) Linned, håndklæder.
Sengelinned, håndklæder, viskestykker og karklude skal medbringes. Sengelinned og håndklæder kan lejes ved ankomst. Bemærk at det enkelte steder er inkluderet, dette vil fremgå af bekræftelse/lejebeviset.
 
12) Rengøring 
I nogle hytter/lejligheder er det muligt selv at gøre rent ved afrejse, her vil blive opkrævet et kontrolgebyr. På andre er der obligatorisk slutrengøring. Det vil fremgå ved onlinebooking samt på bekræftelsen/lejebeviset.
 
13) Sengepladser 
I de fleste af vore hytter og lejligheder er der kun rigtige sengepladser. Der er ikke mulighed for opredning på sofa, hems eller lign uden at det står under bemærkninger. Barneseng og barnestol er standard i mange af vore hytter på Hafjell, men på de fleste andre enheder skal disse lejes – ring og hør nærmere om netop din hytte/lejlighed.

 

14) Ski in/Ski out

Ski-in/ski-out betyder, at man kan køre på ski fra hytte til alpinbakke uden at skulle gå langt. Ved mange hytter er den angivne afstand til bakker = afstand fra hytte/lejlighed og til skivej. Præparering af disse er afhængig af natursne.

 

15) Internet/WiFi

Står det ikke specifikt angivet på hytte/lejlighedsbeskrivelserne, at der er internet/WIFI til rådighed, er det som hovedregel fordi det ikke forefindes i hytten/lejligheden.

Vær opmærksom på, at der i fjeldområder kan være dårlig dækning, og at der kan opleves udfald.

 

16) Dyr og rygning
Dyr er ikke tilladt i vore hytter og lejligheder uden nærmere aftale. Rygning er helt forbudt indendøre. Der må i stedet ryges udenfor ved opsatte askebægre. Hvis dette ikke overholdes kan erstatning forekomme.

 

17) Reklamationer

Såfremt der ved ankomst er reklamationer ved ferieboligen, skal I kontakte guider eller reception senest den efterfølgende dag kl. 10.00. I så fald kan fejl og mangler rettes med det samme, så det er til mindst ulempe for gæsten.

Manglende reklamation vil medføre tab af retten til evt. senere erstatningskrav. 

 

18) Træninger/reserverede pister i Hafjell/Kvitfjell

Hafjell har status som nationalanlæg for tekniske discipliner, derfor beder vi vore gæster være opmærksomme på, at enkelte pister kan være forbeholdt træning/løb.

 
19) Forbehold
Vi tager forbehold for evt. trykfejl. Norsk Hytte Udlejning forbeholder sig ret til i tilfælde af kontraktbrud fra ferieboligens ejers side, at erstatte ferieboligen med en anden i minimum tilsvarende standard. Norsk Hytte Udlejning kan ikke drages til ansvar for prisændring på skileje, liftkort, færgepriser eller rabatter, der ligger udenfor Norsk Hytte Udlejnings kontrol. 

 

Vi tager forbehold for tekniske fejl der kan opstå ved booking. Herunder tekniske fejl mellem Norsk Hytte Udlejnings IT systemer og 3. part. F.eks. kan en booking gå i fejl efter betaling er foretaget. I  alle tilfælde af disse tekniske booking fejl vil kunden få refunderet 100% af indbetalingen.

 

19a) Ændringer/aflysninger vedr. færge, fly eller andre transportformer
I tilfælde af ændringer eller aflysninger af afgange med færge, fly eller andre transportmidler er Norsk Hytte Udlejning uden økonomisk ansvar, da dette ligger udenfor virksomhedens kontrol.
Norsk Hytte Udlejning refunderer den fulde pris på oprindeligt booket transport og er naturligvis behjælpelig med alternative transportmuligheder. Gæsten afholder udgifterne og evt. prisstigninger i denne forbindelse. 
 
20) Trykfejl

NHU tager forbehold for tekniske fejl og forkert opsatte priser.

Et eksempel kan være, at en hytteleje står til 0,00 kr på faktura som tilsendes.

Det kan også være en helt forkert pris fx et tal mangler, da vil det vurderes, om man handler i ”god eller ond” tro.

 
21) Rejsegarantifonden
Norsk Hytte Udlejning er medlem af den Danske Rejsegarantifond.
Medlemsnr: 2437.
 
Disse lejebetingelser er lavet ud fra et etisk og moralsk hensyn til både lejer og udlejer. Vi vil til enhver tid arbejde på, at vore gæster får en god ferie i vore hytter og lejligheder!


Norsk Hytte Udlejning ApS
Vestergade 41, 7700 Thisted, Danmark
Tel: +45 9617 0111  mail: post@nhu.dk
CVR: 3363 8973
Bankforbindelse: Sparekassen Vendsyssel, Lemvig  + Nordea Lillehammer – se website under kontakt.
Se øvrige kontakt informationer og åbnings tider på website under kontakt.

 

Revideret 10.01.2019


Søk ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer