Gaustablikk Fjellresort – en klassiker i den norske bjergverden

 

Da legenden Olav Svartdal åbnede sit hotel Gaustablikk Høyfjellshotell i 1970, var det også starten på en ny destination og en ny æra i den norske bjergverden. Olav Svartdal havde været skiløber i Klippiga-bjerget og med startkapital fra at have arbejdet som Kirk Douglas'stuntmand i filmen The Heroes of Telemark, grundlagde han sit hotel baseret på en unik vision om gæstfrihed.

 

Til vintersæsonen 2021/2022 satsede Gaustablikk på at højne standarden for både gæsternes oplevelse og komfort. 

Mad og drikke: Efter 50 succesrige år investerer Gaustablikk igen i at tilbyde endnu større mad og drikke

Renovering af fællesarealer: Med bæredygtighed og holdbarhed i fokus, og med stor respekt for de ægte kvaliteter, som Gaustablikk altid har stået for, sker der et nænsomt ansigtsløft af Gaustablikks fællesarealer - reception, lobby, bar, restaurant og festsal. De specialfremstillede møbler til Gaustablikk, der er tegnet af Gunleik Svartdal, er renoveret og plejet. Samtidig fornyes gulve og overflader med kvalitetsmaterialer, der kan holde i de næste 50 år.

Ny skistald: Vintersæsonens skigæster vil kunne lide komforten i den nye skistald og omklædningsrum, der bygges i Gaustablikks underetage. Her får hvert hotelværelse sit eget skab med støvletørrer og mulighed for at låse deres skiudstyr ind.

 

Stadig i dag er Gaustablikk en oplevelse. Her bor du komfortabelt i hyggelige værelser, familieværelser og suiter med fri adgang til hotellets faciliteter, såsom et wellness-område, bar og restaurant.

 

Et hotel med børnevenlige aktiviteter
For børn og familier er der et godt udvalg af aktiviteter til aftener og dage med hårdt vejr. Der er bordtennisborde, shuffleboards, poolområde og brætspil.

Bad og afslapning langs pisterne
Efter en dag ude i kulden er det dejligt at slappe af med et bad og jacuzzi. Velværeavdelingen på Gaustablikk Fjellresort er inkluderet for hotellets gæster, men er også åben for andre besøgende mod et mindre gebyr. Her nyder du poolområdet, jacuzzien og saunaen.

Flydende sauna på Kvitåvatn
Gå ikke glip af at booke de flytende badstuene på Kvitåvatn. Der sidder du i saunaen med udsigt over Gaustatoppen og nyder varmen, før du hopper ned i bjergvandet blandt isflak og sne. En mindeværdig oplevelse!

 

Gratis WIFI i hele hotellet.

Der tilbydes gratis privat parkering på stedet.

 

Velkommen til gode oplevelser.           

 

                                      

 

   

 

Kontakt vore rejsekonsulenter 

pr. mail post@nhu.dk el. tlf.: (+45) 96 17 01 11.

for priser eller bestilling.

De hjælper gerne med at finde det helt rigtige ophold til dig.