Kvitfjell


Meget mere end verdens bedste skipister

På Kvitfjell findes der både pister for eliten og for begyndere i en unik atmosfære med hygge og afslapning.

 

På fjeldet i Gudbrandsdalen er der snegaranti. Kvitfjell alpincenter er blandt de første skisteder der åbner hvert år, og blandt de sidste der lukker ned igen. Her er det muligt at booke skiferien og være sikker på at der også er nok sne til at lege i.

 

Kvitfjell er kendt for sine grønne, brede pister, hvor børn og nybegyndere kan hygge sig, men også for de sorte pister med olympisk standard. Disse pister lagde grundlag for at Kjetil Jansrud blev en af verdens bedste alpinister, og hver vinter kommer han og resten af verdenseliten til Kvitfjell for at træne og køre World Cup.

 

For hele familien

Hele familien trives i Kvitfjell.  På begge sider af fjeldet findes der børneområder med pister og lifte godt tilrettelagt, så børnene får den bedste skioplevelse. Prøv slalompisten hvor børnene svinger mellem sjove figurer, leg i ”Snørøverland” eller bliv en del af skipatruljen.

 

I ”Snørøverland” på østsiden kan alle de små snepirater lege hele dagen. Deltag i skattejagt, prøv små hop, slalom mellem porte eller slap af på sne-piratfortet – en varmestue. De børn der ønsker at gøre en ekstra indsats for at hjælpe, kan være med i Kvitfjell’s egen Junior skipatrulje. Medlemmerne af skipatruljen får egen vest, walkie talkie og fordelskort som giver gode priser på varme drikke på serveringsstederne.

 

For små og store verdensstjerner.

På den familievenlige vestside ligger også et børneområde, som er solvendt. Prøv den grønne park for små parkentusiaster eller vær alpinstjerne for en dag på børnenes egen World Cup pist. Du kan udfordre familie og venner på børnenes World Cup pist, som har startbur, porte og tidstagning – en miniversion af den pist, som verdenseliten konkurrerer i. Til næste sæson bliver området udvidet med blandt andet en ny rullelift.

 

Hvis børnene vil have mere udfordring, findes der også et parkområde med hop og rails i alle former, størrelser og sværhedsgrader. Kvitfjells parkområder er desuden kendt for at være spændende og forbedres hver dag med nye hop og rails.

 

Slap af

Kvitfjell er stedet for ren nydelse og afslapning. Slap af foran brændeovnen, i hytten med familien, i loungen på GudbrandsGard hotellet, i poolen, i spaen eller i en af de børnevenlige restauranter. Kvitfjell er stolt af at være en destination uden junk- og fast food. I stedet for tilbyder Kvitfjell spændende mad på alle spisestederne inspireret af Gudbrandsdalens frodige bjergskråninger. Der er spisesteder på begge sider af Kvitfjell.

 

Kvitfjell har en unik atmosfære, som blander det bedste fra skiferien med afslapning.

 

Bliv betaget af Kvitfjell – Her findes noget for alle aldre.

 

Fakta om Kvitfjell

Topstation: 1039 m
Bundstation: 182 m
Højdeforskel: 854 m
29 km alpin pister
33 pister: 5 grønne, 11 blå, 6 røde, 3 sorte
2 børneområder
2 terrænparker
11 lifte: 3 stolelifte, 2 T-krog, 4 tallerkenlifter, 2 rullebånd
Længste nedfart: 2900 m (Norges længste sorte)
2,6 km belyste nedfarter
Aftenski tirsdag, torsdag og fredag, 17:30 – 20:00
600 km langrendspister
Sneanlæg dækker 90 % 

 Søg ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer